Mountain Tour

Upplev en storslagen natur och utsikt över fjällvärlden.
Vi startar från vår lodge och klättrar uppåt mot Hållfjällets platå. Turen går i växlande terräng med blandskog och kalfjäll. Har vi tur, kan vi se vilda djur, såsom fjällräv, ripa, järv, ren och älg. Vi gör ett stopp på fjällets platå där vi njuter av en hissnande panorama vy. Väl tillbaka finns det möjlighet att hjälpa till med att sela av hundarna och få en inblick i kennel livet. Upplevelsen avslutas framför sprakande brasa med varmdryck och hembakade bullar.

Turlängd: ca 2 tim
Pris 750 sek/pp
Barn upp till 12 år halva priset.

Lunch TOUR

Vi färdas i ett fantastiskt landskap med endast ljudet av hundarna som andas och slädarna som skär i snön. Turen går i varierad terräng i skog och fjäll. Vi stannar på en vacker plats och intar lunch. Det finns möjlighet att få köra sitt eget spann.

Turlängd: Ca 3 tim
Tur tid: kl 10.30
Minimum: 2 pers
Pris: 1100 sek/pp Barn upp till 12 år 550 sek

Be a musher

Denna tur är för dig som vill köra ditt eget hundspann. Turen går i varierad terräng med underbar utsikt. Det är en ”hands on” upplevelse men inga förkunskaper krävs. Man bör dock vara i normal kondition.
Barn eller personer som inte vill köra ett eget spann får åka med hundspanns guiden.
Turen avslutas med varm dryck och bulle framför öppen brasa .
Denna tur finns dagligen.
Kontakta oss för mer info.

Turlängd från 2 tim och uppåt.
Pris från 950 sek/pp
 

FAMILY TOUR

Denna tur är anpassad efter barnen. Den ger barnen möjlighet att i ett lugnt tempo få vara delaktig i hanteringen av hundarna och prova att köra spannet tillsammans med guiden.
 Efter turen får man hjälpa till med att sela av hundarna och se hur de bor. Därefter serveras varm dryck och bulle framför öppen eld.

Turlängd: Ca 2 tim
Tur tid: kl 10
Pris: 850 sek /pp barn upp till 12 år halva priset

Skijoring

I njutbart tempo glider du fram på skidorna med drag hjälp från en hund. Turen går i varierad terräng på fjället med en fantastisk utsikt över fjällvärlden.  Under turen serveras varmdryck och bulle i sällskap av hundarna.

Turlängd: Ca 2 tim
Tur tid: Kontakta oss för bokning
Pris: 550 sek/ pp

Kennel VISIT

Kom och träffa slädhundarna i deras hem miljö. Vi berättar om hur slädhundarnas vardag ser ut och ni får möjlighet att klappa hundarna och få lära er hur man selar dem. Varm dryck och bulle serveras framför öppen eld.
 
Turlängd: Ca 1- 1 ½ tim
Tur tid: Kontakta oss för bokning
Minimum: 4 pers
Pris: 300 sek/pp  Barn upp till 12 år 150 sek
Grupper: Kontakta oss för pris uppgift